Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SOLAR ZONE Fényvédő Hidratáló Spray (SPF30+) 125 ml

23.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: DR.KADIR
Cikkszám: 427
Elérhetőség: 4 db raktáron
Nem értékelt
SOLAR ZONE MOISTURIZING PROTECTIVE SPRAY SPF 30
(FÉNYVÉDŐ SPRAY 30 FAKTOROS)
SPF 30 magas fokú fényvédelem,
Pumpás folyékony emulzió, mely lágy textúrájának köszönhetően mindennapos használatra alkalmazható.
Hidratáltságot és hatékony fényvédelmet biztosít az UV-B sugarak (SPF 30) és az UV-A sugarak (az európai előírásban megadott mérték duplája) ellen.
Hatása a legjobb fényszűrőkön alapul. E-vitaminnal, panthenollal és allantoinnal gazdagították. A készítmény az európai előírásnak is megfelelve vízálló.
Magas hatóanyag tartalom
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Amennyiben kérdése lenne kérem keressen bennünket bizalommal a 06-20-9840-424-es telefonszámon
GYORS KISZÁLLÍTÁS Amennyiben rendelését ma 16-óráig leadja, csomagját másnap átadjuk a futárnak.

Leírás és Paraméterek

SOLAR ZONE
A bőr működését vizsgáló kutatási területeken egyre nyilvánvalóbbá válik az a tény, amely alátámasztja a környezetnek és különösen a napsugárzásnak a bőrre gyakorolt károsító hatását. Ezek a tényezők kiemelten befolyásolják a bőr öregedési folyamatait, a bőr saját funkcióit és az öregedés jeleinek kialakulását. A fototoxikus folyamatok nagy mértékben járulnak hozzá a bőr öregedéséhez.
Ezek a folyamatok összefüggésbe hozhatók a mély ráncok, a hiperpigmentáció és az egyenetlen bőrfelszín fokozott megjelenésével.
Végső fokon az ezen a területen megszerzett tudás tette indokolttá számos országban a fényvédő készítményekkel szembeni követelmények szigorúbb szabályozását, külön kiemelve az UV-A sugarak bőrre gyakorolt károsító hatását.
Az UV-A sugarak hosszabb hullámhosszú UV sugarak, a tartományuk 320-400 nm.
Az UV-B sugarak rövidebb hullámhosszú sugarak, a tartományuk 290-320 nm.
Habár az UV-A sugarak kevésbé energikusabbak, mint az UV-B sugarak, körülbelül 95 %- az UV-A sugaraknak eléri a Földet, és intenzitásuk szinte egész nap folyamatos. Áthatolnak az ablakon és képesek a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni.
Mára már világossá vált, hogy az UV-A sugarak nem okoznak napégést, azonban határozottan siettetik a bőr öregedését és más egyéb kóros tünetet is okoznak a bőrben.
Az UV-B sugarak közvetlen napégést okoznak és komoly sérülést a szövetekben (fototoxikus folyamatok, immunfolyamatok befolyásolása, bőrrák).
Kifejezetten az UV-B sugarak elleni védelem mérője a Sun Protection Factor (SPF).
Ez az érték arra szolgál, hogy minősítse a termék hatékonyságát klinikai tesztek alkalmazásával, a nap okozta károsodás megelőzésében, ill. késleltetésében.
Fontos megjegyezni, hogy a fényvédő faktor szám (SPF) nem biztosít teljes védelmet az UV-A sugarak ellen. Ezért is szükséges a fényvédő készítményen külön megjelölni a fényvédelem mértékét.
Az európai szabályozás külön definiálja az úgynevezett UVA-PF-t, mely az UV-A Protection Factor, az UV-A sugarak elleni fényvédő faktor szám.
Ez az érték az, amely segít abban, hogy speciális technológiát alkalmazva helyesen állapítsuk meg az UV-A sugarak elleni védelem szintjét.
Szintén ez az eljárás az, amely az UV sugárzásnak kitett fényszűrők stabilitását (photo-stabilitás) ellenőrzi. Számos hatóság döntött úgy, hogy összekapcsolja a termékekben az UV-A sugárzás elleni védelem szintjét az UV-B sugárzás elleni védelem szintjével.
Az így kapott magasabb SPF magasabb védelmet is jelent az UV-A sugárzás ellen.
Az európai szabályozás abból a célból, hogy a termékek hatékony, széles skálájú fényvédelmet nyújtsanak, az UV-A sugarak elleni védelem szintjét a termékben megkövetelt SPF szint legalább egy harmadában határozták meg.
Ez az jelenti, hogy az arány az UV-A és az SPF között legalább 0.33.
Azokat a termékeket, amelyek megfelelnek ennek a követelménynek, az „A” jellel látták el.
A Solar Zone termékek a legfejlettebb fényvédő készítmények, melyek hatékony, fokozott védelmet nyújtanak. A készítmények a legszigorúbb európai szabályozás kritériumainak is megfelelnek.
Az összes termékre jellemzően az UV-A sugarak elleni védelem szintje és ezáltal az UVA-PF/SPF arány lényegesen magasabb annál, mint amit a szabályozás megkíván (40% és 135% közötti).
Minden termék klinikailag tesztelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!