Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SOLAR ZONE CC Krém (SPF50) 75 ml

23.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: DR.KADIR
Cikkszám: 429
Elérhetőség: 5 db raktáron
Nem értékelt

SOLAR ZONE PROTECTIVE CC CREAM
(CC KRÉM 50 FAKTOROS)
SPF 50 magas fényvédelem
A krém nagyon magas fokú fényvédő faktort (SPF 50) tartalmaz, erős védelmet nyújt az UV-A sugarak ellen is, az európai előírásban megadottnál magasabb mértékben. A legújabb fényvédőket tartalmazza, többek között ásványi fényvédőket.

A CC krém három tényezőt egyesít:
1. Magas fokú védelem a káros napsugárzás hatása ellen.
2. A bőrtónus, bőrszín kendőzése, korrigálása olyan összetevőkkel, melyek jól fednek és a természetes tónus elérésére törekednek.
3. Aktív összetevők, melyek hidratálnak és regenerálnak: hialuronsav (kiemelten aktív hidratáló) és Q10 koenzim, mely antioxidáns megvédi a sejtmembránokat a szabadgyököktől és erősíti azok megfelelő működését. A Q10 koenzim részt vesz a sejtben lezajló energia folyamatokban, ennél fogva fokozza a szövetek vitalitását. Ezen kívül a Q10 koenzim megvédi a kollagén és más proteinek lebomlását a
szövetekben azáltal, hogy gátolja a káros MMP enzimek aktivitását.
A készítmény még egyéb hatóanyagokat is tartalmaz: E-vitamin, panthenol és allantoin, melyek ápolják a bőrt.
A krém könnyedén felvihető a bőrre, kellemes érzést nyújt.

Magas hatóanyag tartalom
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Amennyiben kérdése lenne kérem keressen bennünket bizalommal a 06-20-9840-424-es telefonszámon
GYORS KISZÁLLÍTÁS Amennyiben rendelését ma 16-óráig leadja, csomagját másnap átadjuk a futárnak.

Leírás és Paraméterek

SOLAR ZONE
A bőr működését vizsgáló kutatási területeken egyre nyilvánvalóbbá válik az a tény, amely alátámasztja a környezetnek és különösen a napsugárzásnak a bőrre gyakorolt károsító hatását. Ezek a tényezők kiemelten befolyásolják a bőr öregedési folyamatait, a bőr saját funkcióit és az öregedés jeleinek kialakulását. A fototoxikus folyamatok nagy mértékben járulnak hozzá a bőr öregedéséhez.
Ezek a folyamatok összefüggésbe hozhatók a mély ráncok, a hiperpigmentáció és az egyenetlen bőrfelszín fokozott megjelenésével.
Végső fokon az ezen a területen megszerzett tudás tette indokolttá számos országban a fényvédő készítményekkel szembeni követelmények szigorúbb szabályozását, külön kiemelve az UV-A sugarak bőrre gyakorolt károsító hatását.
Az UV-A sugarak hosszabb hullámhosszú UV sugarak, a tartományuk 320-400 nm.
Az UV-B sugarak rövidebb hullámhosszú sugarak, a tartományuk 290-320 nm.
Habár az UV-A sugarak kevésbé energikusabbak, mint az UV-B sugarak, körülbelül 95 %- az UV-A sugaraknak eléri a Földet, és intenzitásuk szinte egész nap folyamatos. Áthatolnak az ablakon és képesek a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni.
Mára már világossá vált, hogy az UV-A sugarak nem okoznak napégést, azonban határozottan siettetik a bőr öregedését és más egyéb kóros tünetet is okoznak a bőrben.
Az UV-B sugarak közvetlen napégést okoznak és komoly sérülést a szövetekben (fototoxikus folyamatok, immunfolyamatok befolyásolása, bőrrák).
Kifejezetten az UV-B sugarak elleni védelem mérője a Sun Protection Factor (SPF).
Ez az érték arra szolgál, hogy minősítse a termék hatékonyságát klinikai tesztek alkalmazásával, a nap okozta károsodás megelőzésében, ill. késleltetésében.
Fontos megjegyezni, hogy a fényvédő faktor szám (SPF) nem biztosít teljes védelmet az UV-A sugarak ellen. Ezért is szükséges a fényvédő készítményen külön megjelölni a fényvédelem mértékét.
Az európai szabályozás külön definiálja az úgynevezett UVA-PF-t, mely az UV-A Protection Factor, az UV-A sugarak elleni fényvédő faktor szám.
Ez az érték az, amely segít abban, hogy speciális technológiát alkalmazva helyesen állapítsuk meg az UV-A sugarak elleni védelem szintjét.
Szintén ez az eljárás az, amely az UV sugárzásnak kitett fényszűrők stabilitását (photo-stabilitás) ellenőrzi. Számos hatóság döntött úgy, hogy összekapcsolja a termékekben az UV-A sugárzás elleni védelem szintjét az UV-B sugárzás elleni védelem szintjével.
Az így kapott magasabb SPF magasabb védelmet is jelent az UV-A sugárzás ellen.
Az európai szabályozás abból a célból, hogy a termékek hatékony, széles skálájú fényvédelmet nyújtsanak, az UV-A sugarak elleni védelem szintjét a termékben megkövetelt SPF szint legalább egy harmadában határozták meg.
Ez az jelenti, hogy az arány az UV-A és az SPF között legalább 0.33.
Azokat a termékeket, amelyek megfelelnek ennek a követelménynek, az „A” jellel látták el.
A Solar Zone termékek a legfejlettebb fényvédő készítmények, melyek hatékony, fokozott védelmet nyújtanak. A készítmények a legszigorúbb európai szabályozás kritériumainak is megfelelnek.
Az összes termékre jellemzően az UV-A sugarak elleni védelem szintje és ezáltal az UVA-PF/SPF arány lényegesen magasabb annál, mint amit a szabályozás megkíván (40% és 135% közötti).
Minden termék klinikailag tesztelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!