Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HYALU-RON Tápláló krém 50 ml

25.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: DR.KADIR
Cikkszám: 444
Elérhetőség: 2 db raktáron
Nem értékelt
HYALU-RON LOW MOLECULAR HYALURONIC ACTIVE NOURISHING CREAM:
(Aktív Tápláló Krém Alacsony Molekulasúlyú Hialuronsavval)
Hatóanyagokban rendkívül gazdag tápláló krém. Tápláló tulajdonsága leginkább az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, a niacinamid, és a magnólia kivonat hatásán alapul.
Kellemesen selymes textúrájú, a bőrhöz gyengéd készítmény.
Magas hatóanyag tartalom
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Amennyiben kérdése lenne kérem keressen bennünket bizalommal a 06-20-9840-424-es telefonszámon
GYORS KISZÁLLÍTÁS Amennyiben rendelését ma 16-óráig leadja, csomagját másnap átadjuk a futárnak.

Leírás és Paraméterek

HYALU-RON
ALACSONY MOLEKULASÚLYÚ HIALURONSAV
BIOMIMETIKUS HATÁS- BŐR REGENERÁLÁS

A hialuronsav (hialuronán) egy egyszerű vegyület, mely azonban az egyik legsokoldalúbb molekula a testünkben.
Sokáig tévesen csupán a sejtközötti tér passzív töltőanyagának tartották, feltételezve, hogy pótolja a hiányzó nedvességet, segít az ízületek működésében, és kitölti a szabad teret.
Ebben az évtizedben azonban felfedezték, hogy a hialuronsav, és töredék részei üzeneteket generálnak a sejten belül lezajló biológiai folyamatokkal kapcsolatosan. Ideértve különböző receptorokat is.
Egy 70 kilós emberben körülbelül 15 gramm hialuronsav van, amelyből 5 gramm naponta újratermelődik a gyors lebontó folyamatok következtében. A hialuronsav különböző szövetek alkotórésze, mint például az ízület, a kötőszövet, a szemgolyó, az íny, és természetesen a bőr.
A legmagasabb koncentrációban a bőrben található meg a hialuronsav, a testben található összmennyiség közel 50 %-a.
A bőrszövet sejtközötti terének egyik alkotó eleme a hialuronsav, ebbe a gél állagú alapállományba ágyazódik be a kollagén, és az elasztin. A hidratált hialuronsav a tömegének akár 1000-szeresét képes vízben megkötni. Azonban mennyiségét külső, és belső folyamatok nagyban befolyásolhatják.
A káros napsugárzás, és a szabadgyökök felgyorsítják a hialurosav fokozottabb lebontását eredményező folyamatokat. A sugárzásnak nem kitett területeken ez a lebontó folyamat legfőképp enzimatikus.
Az öregedő bőr esetében a hialuronsav drámaian tűnik el az epidermiszből.
A dermiszben a legjelentősebb öregedéssel összefüggő változás, a fokozódó kölcsönhatás a szövetek között, és a hialuronsav  megfogyatkozása.
Noha ez a speciális mechanizmus a hialuronsav változatos jeladó képességére is jellemző, még mindig keveset tudunk erről a működésről. Ami valóban bizonyos, hogy a hialuronsav számos biológiai hatásmechanizmust kontrollál, többek között a sejtek közötti tapadást, a sejtek vándorlását. Ezen felül még meghatározó szerepe van az immun, és gyulladásos folyamatokban is.
Szintén ismert tény, hogy ezek a biológiai hatások függnek a hialuronsav molekulasúlyától, ugyanis a különböző molekulaméret más-más biológiai hatást eredményez, mást hatást határoz meg. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav (LMW HA) hatékonyabban segíti elő a felszívódást, mint a nagyobb molekulasúlyú.
Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav befolyásolja az epidermális sejtek differenciálódását, és bizonyos az epidermiszben lévő sejtek között lévő kölcsönhatás-folyamatokban is jelentős szerepe van (szoros kapcsolatok, kötések). Ezek a kapcsolatok, kötések szorosan összefüggve az öregedéssel, gyengülnek, csökkennek.
A Hyalu-Ron szériában található hialuronsav tisztán növényi eredetű.
A széria termékei különböző molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaznak. Minden egyes molekulaméret más-más hatással van a szövetre.
A fő aktív hatóanyag (Primhyal 3K) LMW HA-t tartalmaz, mely biomimetikus hatású:
- előidézi a bétadefenzin (baktérium ellenes peptid) felszabadulását, ezzel erősíve a bőr természetes védelmét
- hatására fokozódik a bőr biomechanikai tulajdonsága (rugalmasság)
-regenerálja a mátrix alkotóit (stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist), ezáltal minimalizálja a ráncok megjelenését
A hatékonyság fokozásának érdekében további aktív összetevők kerültek a készítményekbe:
Aquaxyl: azok közé az új generációs hatóanyagok közé tartozik, amelyek hatásukat leginkább a dermiszben, és az epidermiszben fejtik ki.
Ez a növényi cukrokból kivont aktív összetevő stimulálja azon proteinek, és enzimek szintézisét, amelyek fontos szerepet töltenek be a bőr barrierjében (számos keratin fajta, loricrin, transglutamináz).
Az Aquaxyl az epidermisz természetes aminosavának, az NMF-nek (természetes nedvesség faktor) a szintézisét is stimulálja. Ez az aktív összetevő ezen felül a ceramid I, és más a barrierben jelen lévő lényeges zsírok szintézisét is fokozza. Az epidermiszben, és a dermiszben jelen lévő hialuronsav szintézisét is hatékonyan befolyásolja.
A niacinamidnak számos bőrre gyakorolt jótékony hatása ismert: támogatja a szaruréteg differenciálódását, stimulálja a lipidek (ceramidok) szintézisét a hámban és támogatja a bőr barrierjét.
Ezen kívül élénkíti a kijavító folyamatokat, újraépíti a kollagént a dermiszben, és növeli a bőr tónusát azáltal, hogy meggátolja a melanoszómák eljutását a hám sejtjeihez. A melanoszómák sejtszervecskék, amelyek a melanin szintéziséért, raktározásáért és szállításáért felelősek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!